Привітання селищного голови з Днем матері!

Дата: 12.05.2024 13:32
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

Дорогі жінки, любі наші матері!

      Від усього серця вітаю Вас з найважливішим весняним святом - Днем Матері!

      Щороку другої неділі травня ми вшановуємо наших Берегинь, хранительок сімейного вогнища, наших добрих та водночас незламних і жертовних Матерів. Вони завжди чекають на нас, своїх дітей, тому цієї травневої неділі кожен син чи донька вважають своїм найпершим обов’язком привітати найріднішу людину і подарувати в першу чергу свою шану, любов та вдячність.

       Низький уклін і особлива подяка матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у Перемогу.

      Любі матері, бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, впевненості в завтрашній день. Глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті. Низько схиляю перед Вами голову за Вашу справді надзвичайно тяжку і відповідальну працю, за виховання майбутнього покоління.

       Нехай нагородою для Вас буде величезна, чиста, безкорислива любов дитячих сердець, теплі рідні обійми і гордість за їх досягнення! Хай буде мир і щастя у ваших оселях, на нашій рідній землі!

 

З повагою,

Селищний голова           Микола ДЕМЕДЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь