ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости Згоранського старостинського округу

Дата: 18.07.2023 16:35
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

 

 Додаток 2

                                                                                                до розпорядження селищного голови

                                                                                                Головненської селищної  ради

                                                                                                від 18.07 2023 р., № 81рр

 

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення кандидатури

на посаду старости Згоранського старостинського округу

Головненської селищної  ради

Купири Валентини Архипівни

 

 Головненська селищна  рада Ковельського району Волинської області проводить громадське обговорення кандидатури старости Згоранського старостинського округу Головненської селищної ради відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости  в старостинських округах Головненської селищної  ради.

Головненський селищний голова виносить на розгляд жителів сіл: Згорани, Гупали, Заозерне, Сильне кандидатуру Купири Валентини Архипівни на посаду старости Згоранського  старостинського округу Головненської селищної  ради.

Розпорядження від 18.07.2023 року № 81  «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости в Згоранському  старостинському окрузі Головненської селищної ради» розміщено на офіційному веб–сайті Головненської селищної ради https://golovnenska-gromada.gov.ua/

    Громадське обговорення   кандидатури  на посаду старости Згоранського старостинського округу  провести шляхом відвідування місць проживання громадян с. Згорани, що входить до складу Згоранського старостинського округу  19, 20,21 липня 2023 року  з 9:00 год до 17:00 год.

    Громадське обговорення кандидатури на посаду старости Згоранського старостинського округу  провести  шляхом відвідування місць проживання громадян на території села Сильне, що входять до складу Згоранського старостинського округу  24,25 липня   2023 року з 9:00 год до 17:00год

    Громадське обговорення кандидатури на посаду старости Згоранського старостинського округу  провести  шляхом відвідування місць проживання громадян на території села Заозерне, що входять до складу Згоранського старостинського округу  26   липня 2023 року з 9:00 год до 13:00год.

     Громадське обговорення   кандидатури на посаду старости Згоранського старостинського округу  провести шляхом відвідування місць проживання громадян с. Гупали, що входить до складу Згоранського старостинського округу    26 липня 2023 року  з 13:00 год до 17:00 год.

Жителям Згоранського старостинського округу, які братимуть участь у громадському обговорені, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування комісією результатів волевиявлення осіб-жителів старостату щодо підтримки кандидата на посаду  старости. Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення підтримки  виборцями, жителями старостату, особистим підписом в загальному протоколі зборів громадського обговорення.

Особистим підписом засвідчується згода на обробку персональних даних

 

З Порядком проведення громадських слухань можна ознайомитися за посиланням https://golovnenska-gromada.gov.ua/starosta-i-jogo-zatverdzhennya-16-24-41-18-07-2023/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь