Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

ОСІНЬ ЗОЛОТА, ЧАРІВНА

Дата: 21.09.2021 21:36
Кількість переглядів: 3329

ОСІНЬ ЗОЛОТА, ЧАРІВНА.

Сьогодні, 21 вересня, християни відзначають одне із найважливіших свят церковного року – Різдво Пресвятої Богородиці, яке за церковними канонами вважається першим у циклі великих двунадесятих свят.

Також сьогодні в Головненській громаді святкували ще одне свято - “Осінь золота,чарівна”.

Осінь – це надзвичайно чарівна і казкова пора року, та окрім краси вона приносить нам щедрий урожай та дарунки від природи. Скільки красивих та незабутніх слів подарувала осінь поетам. Скільки прекрасних, видатних пейзажів — художникам. І хоча осінь приходить кожен рік, вона завжди неповторна.Вона завжди була особливою для українців, сповнена різними традиціями і святами.Тому не можна не відсвяткувати цей чудовий день — День ОСЕНІ.

Саме дійство відбувалося в центральній садибі громади , в будинку культури смт.Головне. З вітальним словом до присутніх звернулась секретар ради, Валентина Боярчук, яка привітала усіх присутніх з прийдешніми святами.

Усі присутні мали змогу побачити різноманітні квіткові композиції та дари золотої осені,представлені жителями нашої громади. в яких знайшли відображення любов до нашої неньки-України, до рідного краю, до матері, до батьків.

Упродовж заходу настрій свята підтримували українські пісні, бо музика, як і квіти, створює піднесення, надихає на творчість, зігріває душу, робить нас добрішими і ніжними.

Тож нехай чистота і світло цих свят наповнять наші душі благодаттю, а віра буде щирою і міцною. І тоді у нашому житті неодмінно будуть траплятися справжні чудеса.

Нехай кожен наш день буде наповнений сонцем і посмішками, а удача буде нашим постійним супутником на життєвій дорозі! Нехай ця осінь запам’ятається кожному з нас як яскрава, барвиста чарівна пора!

Головненська громада щиро дякує організаторам цього свята: заступнику директора Центру культури, дозвілля, спорту та туризму Головненської селищної ради- Галині Маїло, художньому керівнику будинку культури смт.Головне, Аллі Гогось , та всім представникам закладів освіти та культури, аматорам мистецтва Головненської громади, які представили свої композиції та їх захист.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь