Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

БАГАТА ТАЛАНТАМИ ГОЛОВНЕНСЬКА ГРОМАДИ

Дата: 08.06.2021 16:39
Кількість переглядів: 2413

БАГАТА ТАЛАНТАМИ ГОЛОВНЕНСЬКА ГРОМАДИ.

Для людини з талантом і любов'ю до праці не існує перешкод.

(Людвіг Бетховен).

Мистецтво – це естетична діяльність людини. Пише вона роман чи картину, танцює в балеті або проєктує монумент — вона створює естетичні цінності, які здійснюються за законами краси, спрямованими на творення прекрасного і породження позитивних емоцій.

Нещодавно в смт. Головне проходив мистецький тиждень, який діяв завдяки ініціативі непосидючих, активних вчителів Лариси Назаревич та Надії Остренко. Цьому передувала велика організаційна робота. Учні ліцею готували номери художньої самодіяльності, конкурсну програму. Кожен намагався придумати щось таке, щоб захопити й здивувати присутніх.

В світлиці будинку культури смт.Головне було організовано літературні читання з місцевими поетами. Про свою закоханість у рідну мову розповів слухачам односелець Ігор Сліпчук, який неодноразово друкувався в газеті «Наше життя», і поділився з ним своїми оригінальними віршами. Також власні поезії прочитали випускниці ліцею Олена Суліковська, яка зараз навчається в Чернівецькому університеті на факультеті журналістики, Ольга Маїло, Лариса Хацер, Лілія Згоранець. Також всіх учасників у форматі онлайн привітала заслужена вчителька України, поетеса Ніна Горик .

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» ( Ліна Костенко).Ми пірнаємо у прозу, але часто забуваємо про поезію. Поезія залишається загадкою, ваблячи своїх читачів. В чому ж секрет поетичних чарів? Поети, як чарівники – добрі чи злі, грають словами, а разом з тим – і нашими почуттями. Кожен шукає рядки до душі. Та де ж знайти такі рядки, які залишать слід у пам’яті, а слова вкриють шкіру мурашками? Навіть той, хто кричить: « – Не люблю віршів всіляких поетів!», мабуть, просто не читав шедеврів. Інакше обов’язково знайшов би собі поетів до душі

«Родзинкою» свята була зустріч з професійною художницею Наталією Блонською з Любомля, яка розповіла про свій життєвий шлях, знайомила з мистецькими здобутками. Присутні були захоплені її виставкою картин, з яких постає багатий, чарівний, неповторний світ рідної природи. Цю красу несе Наталія Леонідівна через пейзажі, натюрморти, які живі, рухливі, осяяні сонцем.

Щиро дякуємо за прекрасне!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь