Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Обговорили питання дії представництв IMTD International на території ради.

Дата: 04.06.2021 12:52
Кількість переглядів: 2788

3 червня 2021 року у Головненській громаді обговорили питання дії представництв IMTD International на території ради.

 

      З метою залучення нових джерел наповнення місцевого бюджету через: створення нових робочих місць, підтримку місцевого підприємництва,  розвиток інфраструктурного комунального бізнесу та кооперації 3 червня в смт.Головне провели зустріч з  представниками організації IMTD International.

         Майже два роки в Україні діє організація IMTD International – потужне міжнародне кооперативне співтовариство, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагодженні міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.
        За час існування IMTD International компанія, що заснована головним офісом IMTD USA у США, відкрила в Україні безліч відділів, які сьогодні успішно працюють. На черзі і наша громада. 
Саме з метою відкриття філій у громаді завітали до смт. Головне команда «ІМТD» в складі генерального директора Роман Бендаса, першого заступника Генерального директора, директора ТОВ «Ресурс» Романа Казмірця, виконавчої директорки IMTD International Ольги Боднар та координаторки IMTD International у Волинській області Вероніки Романович.

    Представники «ІМТD» зазначили, що Волинь буде пілотною областю по впровадженню Програми, Як зазначив Роман Бендас, представництва у громадах створюються для того, аби реалізовувати Програму «Оздоровлення економіки України», що розроблена командою проектного стратега-аналітика – Давида Картозія (США) і реалізується Інститутом багатовекторної дипломатії «IMTD» Institute For Multi-Track Diplomacy (США). «Оздоровлення економіки України» – це унікальний багатовекторний інструмент, який дозволяє: реалізувати бізнес-ідеї і бізнес-стартапи, підтримати працюючий бізнес, фермерство і виробництво, розширити товарні і ресурсні ринки, розвинути інфраструктурний бізнес територіальних громад, наповнити благодійні та соціальні фонди.

     Зокрема, в Україні до реалізації пропонуються різноманітні комплексні проєкти, що спрямовані на поліпшення соціально-економічного становища, розвиток місцевого самоврядування та інфраструктурного бізнесу територіальних громад. Окрім того, за посередництвом філій будуть реалізовуватись окремі цільові програми, які стосуються гуманітарних, соціальних, екологічних, інфраструктурних, сільськогосподарських, виробничих та комерційних проектів.

       Також філії будуть займатися пошуком, залученням інвестицій, інших матеріальних ресурсів та технологій для розвитку територіальної громади, виробництва та підприємництва, брати участь у реалізації інших проектів, які діятимуть на території громади.

      Представник філії, за словами Романа Бендаса, матиме доступ до особистого кабінету та бази організації, бачитиме усі алгоритми дій та регуляцій, матиме доступ до гумнітарних вантажів та бізнесу, зможе координувати діяльність та контактувати з іншими учасниками товариства.
        Стосовно підприємців або ж людей, які захочуть вступити у товариство, то вони отримають можливість стати частиною єдиної системи, брати участь у колективній заявці на грант, гарантовано отримати ринок збуту свого продукту (найперше, Європи та США). Безумовною перевагою є й те, що споживче товариство має свою логістичну систему, вихід на митниці (термінали). Єдина вимога – продукт має відповідати стандартам та сертифікований (для цього у споживчого товариства є свій центр стандартизації).

      Сподіваємось, що така співпраця згодом дасть позитивні результати та зуміє стати потужним інструментом в розвитку громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь