Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

ЗАСІДАВ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 27.01.2021 12:14
Кількість переглядів: 3441

Фото без опису

                ЗАСІДАВ ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

        26 січня  ,  під головуванням селищного голови  Миколи Демедюка ,            за участю секретаря ради  Валентини Боярчук , членів виконкому: Родіона Сеня, (підприємець з с. Згорани), Миколи Демедюка ( директора Згоранського ЗЗСО І-ІІІст.),  Олександра Лукашука( старости) відбулося  чергове засідання  виконавчого комітету Головненської селищної ради. Членами виконкому було затверджено проектно-кошторисні документації на реконструкцію вуличного освітлення  від ТП -67 по вулиці  Лесі Українки, Молодіжна в с.Крушинець, ТП - 250 по вулиці  Лесі Українки, Шевченка в с. Крушинець , від ТП - 249 по вулиці  Дружби, П.Остапчука в с.Гуменці, від ТП - 152 по вулиці  Брестській, Центральна в с. Черемошна Воля, від ТП - 153 по вулиці  Шкільна, Нова, Центральна в с. Черемошна Воля, від ТП - 155 по вул. Молодіжна, Лісова, Степова в с.Мшанець.             На виконання даних робіт у 2021 році ще планується  залучити близько     1,7 млн. грн.

Також на засіданні затвердили перелік видів громадських робіт, які будуть організовуватись та проводитись у 2021 році за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового соціального страхування України на випадок безробіття та місцевого бюджету( нагадаємо , що в бюджеті ради на 2021 рік на дані роботи передбачено 30 тис. грн.).

Затвердили перелік об’єктів та видів робіт, що можуть виконуватись засудженими особами та особами, на яких судом накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт на території Головненської селищної ради

        Обговорили  питання запровадження роздільного збору сміття на території населених пунктів ради. Багато країн світу давно налагодили систему переробки та утилізації сміття, заробляють на цьому гроші та не забруднюють навколишнє середовище. Важливість роздільного збору сміття важко переоцінити з екологічної точки зору, проте і з економічної також .

       Також було вирішено провести   акцію «Чисте довкілля» з залученням активних  жителів громади до виявлення та очистки лісосмуг від побутового сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь