Онлайн навчання!

Дата: 21.05.2020 15:34
Кількість переглядів: 625

Фото без опису

Як започаткувати якісний діалог з владою? Що зробити для того, щоб ваші пропозиції точно були почуті і розглянуті? Як громадські слухання можуть допомогти вирішити суспільноважливу місцеву проблему? Яким чином якісно організувати громадські слухання?

Відповіді на ці питання мешканці Вишнівської та Головненської ОТГ зможуть отримати під час онлайн-тренінгу від Волинського Інституту Права "Все про громадські слухання"Захід відбудеться у п’ятницю, 22 травня, о 18:00.

Для того, щоб взяти участь в цьому заході потрібно попередньо зареєструватися за посиланням -  https://docs.google.com/…/1IaBVuAOQerxfS2mffolLSN2Orvw…/edit  


Довідково: Навчання відбудуться рамках проєкту «Побудова конструктивного діалогу та співпраці влади та громади для впровадження позитивних змін на місця», що реалізовується за підтримки міжнародного фонду «Відродження»

З повагою та сподіваннями на співпрацю, команда Волинського Інституту Права.

Дії творять зміни!

https://vip-volyn.org.ua/

https://www.facebook.com/VolynskyyInstytutPrava

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь