Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої за межами населених пунктів на території Любомльського району.

Дата: 02.12.2019 08:43
Кількість переглядів: 846

 

ЛЮБОМЛЬСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ГОЛОВИ
20 листопада 2019                 м. Любомль                               № 173


Про розроблення детального плану території земельної
ділянки, розташованої за межами населених пунктів
на території Любомльського району

    
     Відповідно до статей 6, 13, 20, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8, 10, 16, 19, 20, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 2 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»,  постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» ( із змінами), Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово –  комунального господарства України від 16 листопада 2011 року № 290, зареєстрованого у Міністерстві юстиції України 20 грудня 2011 року за
 № 1468/20206 ( із змінами), розглянувши клопотання Головненської селищної ради від 23.10.2019 року №799 щодо розроблення детального плану території для розширення кладовища смт. Головне за межами населеного пункту:
1.    Розробити детальний план території на  земельну ділянку площею 2,0 га   для розширення кладовища смт. Головне, розташовану в адміністративних межах Головненської селищної  ради (за межами населених пунктів)   Любомльського району Волинської області.
2.    Фінансування робіт з розроблення вказаного детального плану території здійснити відповідно до вимог частини 3 статті 10 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» за рахунок коштів Головненської селищної ради .
3.    Головненській селищній раді  провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку.
 
4.    Розробнику детального плану території після розроблення, узгодження, розгляду на архітектурно – містобудівній раді при управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації та громадського обговорення подати його до Любомльської районної державної адміністрації для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.
5.    Координацію дій щодо розроблення детального плану території покласти на відділ містобудування, архітектури, транспорту і зв’язку райдержадміністрації (Д. Тєнін).
6.    Відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації (В. Шваліковська) оприлюднити це розпорядження шляхом його опублікування в засобах масової інформації району та розміщення на офіційному веб-сайті райдержадміністрації у двотижневий строк з дня його реєстрації.
7.    Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови райдержадміністрації О.Герасимчука.  


Голова                                                              Олександр УСТИМЕНКО                                                     


ДмитроТєнін  
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь