Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Вітання із Днем захисника України! Днем Українського козацтва! Днем створення Української Повстанської Армії та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Дата: 13.10.2019 18:00
Кількість переглядів: 599

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України! Днем Українського козацтва! Днем створення Української Повстанської Армії та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

Ми відзначаємо престольне свято Покрови Пресвятої Богородиці або Святої Покрови, яке для усіх православних є одним з найбільших релігійних свят осені. Українцям здавна була притаманна особлива любов, шанування і благоговіння перед святою Богородицею. Адже своїми молитвами вона покриває нас від зла і завжди готова розпростерти Свій Покров над кожним з нас. Їй відомі всі наші потреби й турботи, радощі і печалі. Саме з її покровом і заступництвом всі ми пов’язуємо усі свої надії.

День Захисника України - це свято, яке посіло гідне місце серед самих почесних та достойних, ми вшановуємо всіх, хто причетний до високого звання – захисника України, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму, від воїнів-інтернаціоналістів до учасників антитерористичної операції. Цей день об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх українських Героїв.

За часів козацтва наші предки пройшли науку честі та гідності, рівності та демократії. Вірою і правдою справі утворення нашої держави довгі роки служили ветерани повстанського руху, давши клятву здобути волю Україні або загинути за неї.

Героїчно боронили українську землю солдати у Другу світову війну. Славетні традиції українського народу продовжують захисники і патріоти Української держави, які сьогодні відстоюють мир у нашій країні на східних рубежах. За це їм низький уклін і особлива шана.У цей день ми також схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх героїв, які полягли в боротьбі за вільну, незалежну і нескорену Україну. Вічна пам’ять!

Тож бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я, незгасимої енергії, завзяття і сили! Нехай божественний покров Пресвятої Богородиці, простягнений над нами, уберігає від бід, зла та негараздів!

З великою шаною та повагою селищний голова Микола Демедюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь