Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

ДО УВАГИ ПІЛЬГОВИКІВ!!!

Дата: 11.09.2019 11:23
Кількість переглядів: 517

Фото без описуЗ 1 жовтня 2019 року згідно з рішенням Уряду змінено механізм надання пільг на житлово-комунальні послуги.

Передбачено дві форми надання пільг у грошовій формі: безготівкова і готівкова.

Виплата пільг на житлово-комунальні послуги у грошовій готівковій формі здійснюватиметься шляхом перерахування структурним підрозділом з питань соціального захисту населення коштів на рахунок громадянина, відкритий в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

У разі відсутності мобільного телефону у пільговика, рекомендуємо пільговим категоріям громадян до 1 жовтня 2019 року подати заяву для виплати пільг у грошовій готівковій формі.

Для автоматизованого розрахунку пільг на оплату житлово-комунальних послуг та уникнення розбіжностей персональних даних, пільговикам необхідно надати до управлінь соціального захисту населення за місцем реєстрації (проживання) номери своїх мобільних телефонів, а також, у разі зміни адреси місця реєстрації (проживання), або зміни складу сім’ї (одруження/розлучення/народження дитини), повідомити орган соціального захисту.                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь