Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

ПРИВІТАННЯ ГОЛОВИ ТА НАЧАЛЬНИКА ГУМАНІТАРНОГО ВІДДІЛУ ГОЛОВНЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.09.2019 10:25
Кількість переглядів: 617

 

Шановні вчителі!

Дорогі учні, студенти, батьки!

Фото без опису

Першого вересня усі шляхи ведуть до школи – середньої, вищої, школи життя. В освітянських закладах стартує новий навчальний рік. Школи радо зустрічають своїх учнів, які відпочили, подорослішали, загартувалися фізично і духовно. Проте для усіх це – відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до нових знань, сподівань і звершень.

Перший день завжди особливий, адже попереду важливий період – час навчання. А здобуті в школі знання – це той компас, який допоможе орієнтуватися в океані життя. Тож   сердечно вітаємо вас із прекрасним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують в країну знань маленькі школярі-першокласники. Для них багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаємо їм бути допитливими, активними і не боятися труднощів.

А ось для одинадцятикласників свято знань сповнене теплого cуму, адже воно буде останнім у рідній школі. Цьогорічний перший дзвоник сповістить вам, дорогі випускники, про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаємо вам жаги ставати ще кращими, сильнішими та успішними людьми.

Ми щиро вітаємо студентів, для яких також починається новий навчальний рік. Від вашої небайдужої життєвої позиції великою мірою залежить майбутнє нашої держави. Тож бажаємо вам мудрості та віри у власні сили.

А вірним другом і порадником, мудрим наставником та помічником протягом усього навчання, звичайно, є педагог! Тож зичимо вам натхненням, творчої наснаги та нових здобутків на педагогічній ниві.

Бажаємо усім на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Здоров’я вам, тепла й любові!

Зі святом вас!

З повагою

Голова селищної ради                                        М.В. Демедюк

Начальник гуманітарного відділу                     В.В.Марчук

Фото без опису

 

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь