Вітаємо працівників ветеринарної медицини.

Дата: 11.08.2019 10:46
Кількість переглядів: 519

"Медицина лікує людину, ветеринарна медицина – людство".
Головненська громада нараховує 6152 жителі і переважно це сільське населення, яке у своєму господарстві утримує як не коника і корівку, то свиночку і вепричка,як не кізоньку і баранчика,то гусочку,качечку,індика та курочку-чубатурочку. Ще й котик Мурчик з Рексом бігають по подвір'ї. І як не дивно всі ці тваринки хворіють як завжди у самий не підходящий час. Але жителі нашої громади знають до кого звернутись за допомогою в такий неприємний момент. Адже на території нашої ОТГ є гідні спеціалісти ветеринарії. Це Масловський Володимир, Самолюк Марія, Бурчак Микола, Стоянович Марія,Романюк Володимир, Бортнік Анатолій, Мишей Валентина, Нікончук Петро, Демедюк Микола. Ваша професія – одна з найдавніших, найгуманніших і найвідповідальніших. 
Не шкодуючи сил і часу, кожен з вас працює над відточуванням власного професіоналізму в лікуванні й профілактиці інфекційних, інвазійних та незаразних хвороб серед тварин. Удень і вночі ветеринарний лікар готовий взяти на себе особисту відповідальність за їх лікування. Тільки спеціаліст ветеринарної медицини розуміє як важко сказати згорьованому,змученому господарю хворої тваринки найвигідніший в даний момент рецепт ліків: "Дорізати".
Шановні ветеринари, щиро дякуємо вам і вітаємо вас з професійним святом. Щоб всі ваші пацієнти швидко видужували, щоб за своє здоров’я і турботу про них вірні друзі дякували своєю ласкою та добрим поглядом. Нехай у вашому житті світить промінь удачі, нехай для вас не буде нічого неможливого, нехай для всіх ваших планів завжди знаходиться можливість їх реалізації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь