Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Конкурс дитячого читання «Кращий читач - 2019 року».

Дата: 26.03.2019 16:07
Кількість переглядів: 578

Конкурс дитячого читання «Кращий читач - 2019 року».

 

26 березня у Головненській бібліотеці для дітей  відбувся конкурс дитячого читання «Кращий читач – 2019 року». На книжкове свято зібралися ті, хто любить книгу, багато читає і може презентувати свою улюблену книжку ровесникам.

В цьогорічному конкурсі взяли участь 7 кращих читачів бібліотек громади: Тетяна Хацер, Софія Дудар та Ольга Хропот  (бібліотека для дітей смт. Головне), Тетяна Тахас  та Іванна Курило  (бібліотека с. Нудиже), Лія Пилипчук (бібліотека с. Масловець), Діана Гайдюк  (бібліотека с. Черемошна Воля).

Виступи учасників підкорили усіх присутніх своєю відвертістю, емоційною подачею, різноманітністю обраних книжок за жанрами та авторами, вмінням коротко та влучно розповісти про книгу. Конкурс став справжнім святом книги!

Конкурсанти змагалися за право бути кращим читачем року. Та все ж конкурс є конкурс. Перше місце виборола Гайдюк Діана,  учениця 7 класу Нудиженського НВК; друге місце - Пилипчук Лія, учениця 3 класу  Масловецької ЗОШ І-го ступеня; третє місце – Хацер Тетяна, учениця 6 класу Головненського ліцею.

Зі словами вітання та подяки до всіх учасників та їх наставників звернулися Марія Миколаївна Мороз, вчитель-пенсіонер та Швейда Наталія Федорівна, бібліотекар Головненського ліцею. Після чого урочисту церемонію нагородження із словами вітання та врученням грамот і подяк, цінних подарунків провела директор «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму» Наталія Вашерук, яка щиро привітала та подякувала всім учасникам за участь у творчому змаганні, побажали і надалі брати участь у подібних заходах.

Наші юні читачі черговий раз довели, що вони дійсно читають, можуть вразити власною ерудицією та вмінням захоплююче розповідати, читати власні вірші, представляти творчі роботи, презентації. Розповідаючи про свої улюблені книги, літературних героїв, улюблених письменників діти щиро переконували, що їхня книга найкраща в світі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь