ВІДЗНАЧИЛИ 30-ТУ РІЧНИЦЮ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ.

Дата: 14.02.2019 10:50
Кількість переглядів: 647

У ГОЛОВНЕНСЬКІЙ ОТГ ВІДЗНАЧИЛИ 30-ТУ РІЧНИЦЮ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ.
Сьогодні, 14 лютого у читальному залі бібліотеки для дорослих смт. Головне відбулася зустріч «Афганістан болить в моїй душі» з воїнами-афганцями. 
Нагадаємо, що 15 лютого в Україні відзначатимуть День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 30-ту річницю виведення радянських військ з Афганістану.
На зустріч були запрошені нашi земляки, воїни-афганцi: Гецко Микола Микитович,Демедюк Віктор Вікторович, Верещук Володимир Михайлович, Оксентюк Володимир Лукашович,Соколюк Олександр Мінович, Савош Віктор Павлович; Тарасюк Василь Адамович; Бовкуш Олексій Володимирович, Світящук Сергій Єрофійович, Дитина Анатолій Андріянович, Чуб Петро Іванович. 
Привітав присутніх зі святом селищний голова Микола Демедюк, який подякував ветеранам за їхню честь, мужність і стійкість та зазначив: «Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності і відваги».
На зустрічі була присутня донька одного з воїнів-афганців, Тетяна Сушик, яка прочитала вірш присвячений своєю татові і усім, хто проходив військову службу в Афганістані.
Олександр Соколюк поділився спогадами про страшні і незабутні роки свого життя – військовою службою в Афганістані.
До воїнів-афганців звернулася Валентина Антонівна Задерей – директор Головненського ліцею, з низьким поклоном від усіх земляків та словами гордості тим, що поруч із нами живуть мужні, відважні, рішучі чоловіки.
Хвилиною мовчання присутні в читальному залі бібліотеки, де саме проходив захід, вшанували пам’ять воїнів афганців, що полягли у війні, померли від одержаних в Афганістані ран. 
Захід супроводжувався концертними номерами: дуету Дарини Гулюк та Вікторії Демедюк, а також чоловічим народним колективом "Соколи" під керівництвом Солодухи В.П.
Афганістан… Пам ‘ять про цю страшну війну завжди житиме в серцях воїнів афганців, їхніх рідних та друзів. І ми повинні пам’ятати цих людей, хто пройшов дорогами Афганістану.
Від імені Головненської селищної ради та «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму» дякуємо усім аматорам сцени за чудові номери, а саме чоловічому народному колективу «Соколи», дуету Дарини Гулюк та Вікторії Демедюк. Завдяки вам свято було надзвичайно хвилюючим та незабутнім.
Також висловлюємо щиру подяку депутату Волинської обласної ради Богдану Вячеславу Петровичу за розуміння та надання фінансової допомоги у проведенні свята. Надаючи допомогу, ви надаєте не просто матеріальні цінності, а даруєте радість та надію на краще життя. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіяких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь