Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Свято різдвяних колядок "З Різдвом Христовим"

Дата: 10.01.2019 08:50
Кількість переглядів: 666

«З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!»


Сьогодні у міському будинку культури смт. Головне відбулося традиційне свято різдвяних колядок «З Різдвом Христовим!», мета якого не забувати народні традиції, знати і підтримувати українські звичаї та обряди.
Привітав усіх учасників заходу селищний голова Микола Демедюк. Вітальні слова виголосили настоятель Свято-Троїцького храму архімандрит Сава та протоієрей Святослав Нюня Свято-Покровського храму.


У залі будинку культури смт. Головне біля новорічної ялинки виступали колективи: сільських будинків культури, Головненського ліцею, Головненського ДНЗ, працівники Головненської спеціальної ЗОШ -інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» та працівники селищної ради.


На столах працівниками «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму» Головненської селищної ради (сільські бібліотеки та будинки культури) виставили найсмачніші українські страви. Особливою величною прикрасою була кутя, присмачена вигадливим солодощами на зразок «що не край, то звичай». А до неї – чого тільки не наготували гостинні господині! Обов’язковою була і різдвяна атрибутика – зірка та різноманітні вертепи.


Такий масштабний різдвяний захід у громаді проходив вдруге, але весело, щиро, в кращих українських традиціях і на належному рівні. Велике світле свято Різдво єднає у радості, сповнює серця і розум благими намірами, надихає на добро і милосердя.
Цьогорічний успіх різдвяного свята став можливим завдяки любові до рідного краю, завзяттю та ентузіазму як самих організаторів, учасників святкового дійства, так і господарів, які, без перебільшення, в його проведення вклали душу та серце. Тож висловлюємо щиру подяку депутату Волинської обласної ради Богдану Вячеславу Петровичу за надану спонсорську допомогу у придбанні подарунків учасникам різдвяних колядок. Нехай блага, даровані Вами, повертаються сторицею! З Новорічними та Різдвяними святами! Нехай Господь оберігає Вас і Вашу родину!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь