Святкування 27-ї річниці Дня Незалежності України!

Дата: 23.08.2018 14:45
Кількість переглядів: 705

Святкування 27-ї річниці Незалежності України!

Після закінчення урочистої частини підняття державного прапора, усі присутні парадом вишиванок «З Днем народження, Україно!» вирушили центральною дорогою селища Головне до Обеліска Слави, де провели молитву за Україну.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


Святковий настрій продовжили патріотичним концертом «Будеш жити, Україно» участь у якому взяли: працівники «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму», учні Головненського ліцею, активні жителі громади.  Святково-патріотичний захід  відкрили танцем «Тропотянка» зразковим  танцювальним  колективом "Хуторянка".

Радували своїм співом і юні таланти громади: Дарина Гулюк, Софія Дудар, Петро Макарук, Яна Бортнік, Олександр Сиротюк. Вірш  «Україна» - читала Вікторія Хропот.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 Присутні хвилиною мовчання пом’янули вірних синів і дочок українського народу, які поклали життя в боротьбі за свободу і незалежність своєї Батьківщини.

Фото без опису


Микола Демедюк грамотами Головненської селищної ради, за сумлінну працю, особистий внесок розвиток громади, активну громадську позицію та з нагоди 27-ї річниці Дня незалежності -  відзначив кращих із кращих  депутатів Сергія Миколайовича Бліндарука та Миколу Івановича  Сиротюка.

Фото без опису


Для дітей організовано «Фестиваль фарб Холі» та малюнок на асфальті «Я люблю Україну». По закінченню усіх дітей пригощали морозивом. 

Фото без описуФото без опису
Висловлюємо щиру подяку ВО «Батьківщині» у допомозі проведення свята для дітей, адже завдяки вам ми придбали морозиво, крейду. Ще раз дякуємо вам і висловлюємо надію, що це лише успішний початок нашої співпраці. Від усього серця бажаємо вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за вашу натхненну і самовіддану працю, за вашу непохитну віру в майбутнє нашого краю. Хай Господь сторицею віддячить за ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь