Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

Привітання з Днем бухгалтера

Дата: 16.07.2018 09:27
Кількість переглядів: 634

Фото без опису

Працівників бухгалтерської служби Головненська об’єднана територіальна громада щиро вітає із професійним святом – Днем бухгалтера!

     Прийміть найщиріші вітання до Дня Бухгалтера. Без вашої важливої та надзвичайно відповідальної професії важко уявити роботу будь-якої організації. Хай день вашого свята, як і інші дні, буде наповнений гідним визнанням внеску в загальнодержавну справу. Хай кожному бухгалтеру в цей день люди висловлять подяку і шану за скромну, але вкрай необхідну клопітку працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю,принциповістю, законністю. Бо бухгалтерія є основою і підґрунтям фінансового благополуччя трудового колективу, а отже - і кожного з його членів.

     Бухгалтери — люди скрупульозні, бухгалтери — люди творчі, з ніжними душами, закохані в мистецтво, пісню, поезію, і в досконалу магію цифр. Тож, хай життя ваше, шановні, з кожним днем наближається до досконалості, хай не підводить, а тільки гартується ваше здоров'я. Добробуту Вам і процвітання, рівноваги і творчого натхнення!

З повагою

 селищний голова Микола Демедюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь