Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

День селища Головне та 1-річниця створення об"єднаної територіальної громади

Дата: 26.05.2018 23:03
Кількість переглядів: 687

Шановні жителі селища Головне та  об"єднаної територіальної громади!

 Від себе особисто, депутатського корпусу та виконавчого апарату селищної  ради прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найвеличніших християнських свят – Трійці! 

У цей світлий день Святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу Христової віри й істини.

Різні народні обряди супроводжують святу Трійцю зеленими барвами, символізуючи оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі та творити добро на рідній землі.

 В цьому ми вперше відзначаємо річницю створення нашої громади. День народження громади – це наше з вами спільне свято. Нам пощастило жити в чудовому краю зі славною історією. Творять історію люди, і головна заслуга у цьому – Ваша. Всіх, хто працює на підприємствах, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей.

Від щирого серця вітаю всіх вас з першою річницею утворення Головненської громади. Бажаю вам добра, здоров’я, родинного затишку. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії.

Творять історію люди, і головна заслуга у цьому всіх, хто працює на полях, будує, ремонтує, прибирає, годує, вчить та виховує наших дітей, хто лікує нас і залучає до культурних цінностей.

Кожен з нас хоче бачити Головне сильним та процвітаючим, а громадян - щасливими  й забезпеченими. І лише шляхом об’єднання навколо ідеї розвитку селища можливо відстояти своє право на майбутнє і змінити на краще сьогодення.

Бажаю Вам та Вашим родинам у цей святковий  день міцного  здоров’я, щастя, благополуччя, достатку, везіння, мирного неба над головою, здійснення всіх мрій та задумів.

Нехай це свято надихає всіх Вас на добрі справи, наповнює серця любов’ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут, несе щастя і впевненість у майбутньому.

Нехай віра та любов допомагають долати всі труднощі, а Господь береже Україну та кожного з нас!

Зі святом! З днем селища! З 1 -річницею створення ОТГ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь