Привітання селищного голови з Днем матері!

Дата: 12.05.2024 13:32
Кількість переглядів: 135

Фото без опису

Дорогі жінки, любі наші матері!

      Від усього серця вітаю Вас з найважливішим весняним святом - Днем Матері!

      Щороку другої неділі травня ми вшановуємо наших Берегинь, хранительок сімейного вогнища, наших добрих та водночас незламних і жертовних Матерів. Вони завжди чекають на нас, своїх дітей, тому цієї травневої неділі кожен син чи донька вважають своїм найпершим обов’язком привітати найріднішу людину і подарувати в першу чергу свою шану, любов та вдячність.

       Низький уклін і особлива подяка матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Ваші щоденні материнські молитви допомагають сьогодні вистояти нашим захисникам у зоні бойових дій та зберігати віру у Перемогу.

      Любі матері, бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, впевненості в завтрашній день. Глибокої пошани та щирої подяки, адже Ви – найбільший дар у нашому житті. Низько схиляю перед Вами голову за Вашу справді надзвичайно тяжку і відповідальну працю, за виховання майбутнього покоління.

       Нехай нагородою для Вас буде величезна, чиста, безкорислива любов дитячих сердець, теплі рідні обійми і гордість за їх досягнення! Хай буде мир і щастя у ваших оселях, на нашій рідній землі!

 

З повагою,

Селищний голова           Микола ДЕМЕДЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь