Вітання працівників лісу!!!

Дата: 13.09.2019 15:30
Кількість переглядів: 492

 

Головненська громада вітала працівників лісу.

Споконвіку українську землю називають країною густих лісів, які є безцінним дарунком природи і невід'ємною частиною нашого національного багатства. Турботу та збереження цього природного скарбу покладено на плечі лісівників, тож важливість цієї професії важко переоцінити. Щорічно у третю неділю вересня в Україні відзначають День працівника лісу - професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України.

Тож, напередодні, 13 вересня, з цієї нагоди відбулись урочистості в актовій залі Головненського лісництва ДП «Любомльський лісгосп».

Фото без описуФото без опису

За сумлінну та плідну працю на користь територіальної громади в галузі лісового господарства, високу професійну майстерність, особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісового виробництва та з нагоди професійного свята – Дня працівника лісу – голова Головненської селищної ради Микола Демедюк відзначив почесними подяками та цінними подарунками найкращих працівників підприємства –  Василя Гайового (майстра лісу Крушинецького лісництва), Олександра Мороза (майстра лісу Головненського лісництва), Сергія Мороза(помічника лісничого Чорноплеського лісництва).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Працівники «Центру культури, дозвілля, спорту та туризму» Головненської селищної ради зі щирою гостинністю завітали на свято та подарували незабутній настрій усім присутнім. Лунали музичні вітання від народного аматорського чоловічого вокального ансамблю «Соколи», Фольклорного колективу «Яворник» та Василя Солодухи.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь