День селища та друга річниця створення Головненської об'єднаної територіальної громади

Дата: 17.06.2019 12:07
Кількість переглядів: 670

Надзвичайно людно було на стадіоні смт. Головне. На святкування Дня селища та другої річниці створення Головненської обєднаної територіальної громади зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Привітали громаду та його жителів селищної ради Микола Демедюк, староста старостинського округу с. Нудиже Лілія Склянчук, а також настоятелі храмів Свято-Троїцького, архімандрит Сава та Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей Святослав Нюня, які побажали жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

Щоб привітати жителів на свято завітали: депутат Верховної Ради України Ігор Гузь, депутат Волинської обласної ради Богдан В’ячеслав Петрович, голова Любомльської районної ради Сушик Микола Миколайович.

Згадали гості та жителі свята односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих всіх хто постраждав за Україну, у кого поламані долі, передчасно втрачено життя.

Ведучі свята від усього серця вітали теплими словами односельчан. Від селищної ради  були вручили цінні подарунки у різних номінаціях: «найстаріша жителька громади» – Маїло Агрипина Галактіонівна, відзначали 50 річчий ювілей подружнього життя – Сліпчук Василь Йосипович та Анастасія Аврамівна та 25 річний ювілей – Шишута Микола Олексанрович та Любов Федорівна, Новоутворене подружжя – Дитина Степан Степанович та Шлапа Марія Миколаївна. Слова великої шини та поваги отримала мама, яка виховує двох близнят – Рищук Олена Сергіївна.Відмітили умільця громади – Світящук Богдану та найкращого рибака – Філюка Віктора Олександровича. Ну і звичайно не лишили поза номінацією «Чарівні голоси селища» - Дарина Гулюк та Вікторія Демедюк.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка літератури «Я люблю тебе мій рідний краю». Також у було презентовано кухню під відкритим небом, де варили юшку, смажили картоплю. Організаторами якої були працівники культури та апарату селищної ради (Дзядук В.І. та Пикалюк В.С.). Усі бажаючі мали змогу познайомитися з виставкою та покуштувати смачні страви.

Також оформлена фотозона у вигляді дивана, де охочі робили знімки на пам’ять про рідне селище.

Аматори художньої самодіяльності місцевого будинку культури організували насичену концертну програму: лунали вокальні композиції у виконанні народного чоловічого колективу «Соколи» - керівник Солодуха Василь Платонович, фольклорного ансамблю «Яворник» - керівник Маїло Галина Онуфріївна. Радували виступи юних талантів громади: Олени Семенюк, Дарини Гулюк та Вікторії Демедюк, Ольги Сулік, Оксани Швець та Миколи Сиротюка.

 Родзинкою Дня селища стало проведення лотереї. Виграші були, як кажуть, на різні смаки: тут тобі і праска, і металевий чайник, і цукор, і мука, і машинка для видалення кісточок з вишні і решітка гриль, і ще багато інших призів. Головний приз лотереї порося, яке дісталося Комброві Наталії Миколаївні, велосипед - дістався Савош Миколі Миколайовичу.

Ще однією родзинкою свята був концерт заслуженого артиста України Адама Горбатюка, організовані за сприяння Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”. 

Отож залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь