Головненська селищна територіальна громада

Волинська область, Ковельський район

День села Крушинець

Дата: 29.10.2018 11:42
Кількість переглядів: 1258

«Моє село – моя колиска», під такою назвою розпочалось святкування Дня села Крушинець. Саме 28 жовтня з'їхалися до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічало гостей. Не дивлячись на похмуру осінню погоду, в залі було затишно і тепло.
Офіційну частину святкувань відкрили вітальними словами: виконуюча обов’язки старости сіл Заболоття, Крушинець, Гуменці Валентина Голян, секретар Головненської селищної ради Валентина Боярчук, представник команди народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці “Тільки разом” Ігор Торба.
Розпочинаючи будь-яку важливу справу, ми звертаємось до Бога і просимо: «Господи, поможи!». Тож і свято в Крушинці розпочалося виступом настоятеля Хресто-Воздвиженського храму села Нудиже протоієрея Михаїла. Він розповів про свій духовний шлях в цьому селі та разом із громадою попросив у Всевишнього, аби в кожній оселі села та в кожному серці запанував мир, злагода та благополуччя.
Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Свої музичні дарунки підготували: Згоранець Оксана, Бовкуш Катерина, Згоранець Іванна, Голян Вікторія, дует Олексанра та Богдана Сиротюків.
Учасники і глядачі хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих захисників нашої країни, а також віддали належне мужності учасників АТО які проживають нині у селі.
За традицією, вітали найстарших і наймолодших жителів, подружні пари, які у період від свята до свята одружились, наймолодшого приймака і найстаршу невістку, іменинника, багатодітну сім’ю.
А на завершення концерту фольклорний колектив місцевого будинку культури «Яворник» подарував усім гостям жартівливі пісні та веселі сценки з життя села.
Також вперше для села провели розіграш безпрограшної лотереї.
Спонсорами свята виступили: команда народного депутата Ігоря Гузя та фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», ВО «Батьківщина», депутат Волинської обласної ради Богдан Вячеслав Петрович, ДП «Агрофірма Луга-Нова», ДП «Прибузьке лісове господарство», місцевий підприємець Микола Іванович Сиротюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь